Cséffalvay Gábor

Bemutatkozás:

Ez a mostani fő téma – „meaningful work, meaningful life” – az én közel 40 éves OD-tanácsadó és coach pályám lényegét emeli ki: mindig ez vezetett belülről… 😊

Az eziránti elhivatottság és a saját remélt és vállalt hitelességem vajon honnan-hova vitt el ezalatt…? “Bízz a folyamatban” – szól a mottóm: mit jelentett ez az eltelt évtizedek alatt…?

Vagyis: Manohar ihletése és öröksége, a Concordia-korszak és -story, az ‘Amerikából jöttem’ áramlatai az évtizedek alatt, a ’Navigátor’ és a ’megújulás szakértője’ szerepvállalása és küldetése, a ’Flowban vagyunk’ erős évei, a Vadkeleten, avagy Magyar Ugaron való megküzdés különleges sikerei és kudarcai, stb.

Tehát van már egy közel életműnek mondható tapasztalat és önazonosság, amit – mint mindig is – megosztani szeretnék és újra bevinni a Közösségbe, ahonnan vétetett.

Több vállalásom/szereplésem ezen a ’végre megint’-konferencián is ennek köszönhető, ide vezethető vissza. Így tehát ez az én mostani általános bemutatkozásom és felvezetőm – örömmel várlak valamelyik programon! 😊