Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Eddigi témaestek témáinak feldolgozása (Közösség ereje, Nemet mondás, Elég jónak lenni, Szabadság – Élek vele?))

2021. szeptember 25. @ 10:40 - 12:40

Indoor tréning jellegű program, outdoor tréning jellegű program

Téma:

1) Reflektálás a napra – outdoor tréning 2) Eddigi témaestek témáinak feldolgozása (Közösség ereje, Nemet mondás művészete, Elég jónak lenni) 3) Szabadság – élek vele?

1) Témaestes élmény alapú, társas interakciókon alapuló módszertanokkal átkötni a nap szakmai részéből a kötetlen részbe. Reflektálás az aznapi témákra, tudatosítása az elhangzottaknak 2) Eddigi Témaestek felvillantása, ízelítő. Kapcsolódás a konf témához: burnout generation, határaink, lehet-e értelemteli a munka a perfekcionizmus mellett. 3) Szabadságunk megélése, saját magunk alkotta keretek hogyan vezetnek oda, hogy vezetőként / szervezetfejlesztőként / HR-esként értelemmel teli a munkám, sőt másokat is tudok efelé kísérni.

Elvárt eredmény:

Megszülessen legalább 1 reflexió, mely mélyíti a résztvevő szakmai önismeretét, s újdonságként tovább viheti.

Kiknek szól?

Annak, aki szeret a mélyére ásni az adott témáknak, kortól és nemtől függetlenül, s nyitott a párbeszédre, nem vár kész megoldásokat.

Programtartók:

Bánki Nikolett
Dreiszker Zsóka
Pardi Rózsa
Kosztra Balázs
Horváth Gábor

Bemutatkozás:

A Témaestek programsorozat a 2019-es “újraalakulás” következtében jött létre. Célja az volt, hogy az SZMT generációkat közelítse, ez a csoport összetételén is látszik, hiszen a seniortól kezdve a juniorig mindenféle tapasztalatú szervezetfejlesztő megtalálható a csapatban. Eredeti célja kiegészült az SZMT népszerűsítésével olyan szervezetfejlesztők, pályakezdők, szakmával ismerkedők, laikusok felé is, akik amúgy nem találnának rá a közösségre – egyfajta híd szerep a toborzásban. Közösségi tanuláson, párbeszéden, proaktivitást igénylő, élmény alapú módszertanokkal dolgozunk. Eddig félévente 1 (összesen 4) alkalmat tartottunk.

 

Részletek

Dátum:
2021. szeptember 25.
Időpont:
10:40 - 12:40
Esemény kategóriák:
, , ,
Esemény címkék:
, , , , , , , , , ,

Helyszín

Balaton III.
Résztvevők száma: 0 / 25

Jelentkezés

Loading gif

Már regisztráltál?

Regisztráció kezelése