Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ErőTérTeremtés (fél napos program, 8:50-12:40)

2021. szeptember 25. @ 08:50 - 12:40

Saját élményű félnapos outdoor program

  • résztvevőként saját élménnyel magadnak, 
  • tanulási-fejlesztési folyamatok vezetőjeként a klienseidnek,
  • vezetőként a munkatársaidnak:

egy mély és messzire ható élmény és tapasztalás. A Lényeg megragadása, hogy értelemteli tudjon lenni az, amit csinálunk és ahogy abban megéljük létezésünk értelemteliségét! Tudatosan, felkészülten gyere, ’csak’ kíváncsisággal ne…!

  • az outdoor módszer és a Fejlődés Tere
  • saját élmény Az Oszlop gyakorlat alkalmazásával
  • …és: kivesézés eszerint – 1.fókuszban az ErőTérTeremtés lépései, folyamata, feltételei; 2.fókuszban: Egyén, Csoport, Vezetés és az ErőTérteremtés a mindennapokban (mintaadás és továbbvitel/alkalmazás)
  • visszajelzésekkel (appreciative) személyes megerősítések

Programtartó:

Cséffalvay Gábor

Bemutatkozás:

Ez a mostani fő téma – „meaningful work, meaningful life” – az én közel 40 éves OD-tanácsadó és coach pályám lényegét emeli ki: mindig ez vezetett belülről… 😊

Az eziránti elhivatottság és a saját remélt és vállalt hitelességem vajon honnan-hova vitt el ezalatt…? “Bízz a folyamatban” – szól a mottóm: mit jelentett ez az eltelt évtizedek alatt…?

Vagyis: Manohar ihletése és öröksége, a Concordia-korszak és -story, az ‘Amerikából jöttem’ áramlatai az évtizedek alatt, a ’Navigátor’ és a ’megújulás szakértője’ szerepvállalása és küldetése, a ’Flowban vagyunk’ erős évei, a Vadkeleten, avagy Magyar Ugaron való megküzdés különleges sikerei és kudarcai, stb.

Tehát van már egy közel életműnek mondható tapasztalat és önazonosság, amit – mint mindig is – megosztani szeretnék és újra bevinni a Közösségbe, ahonnan vétetett.

Több vállalásom/szereplésem ezen a ’végre megint’-konferencián is ennek köszönhető, ide vezethető vissza. Így tehát ez az én mostani általános bemutatkozásom és felvezetőm – örömmel várlak valamelyik programon! 😊

Részletek

Dátum:
2021. szeptember 25.
Időpont:
08:50 - 12:40
Esemény kategóriák:
, , , ,
Esemény címkék:
, , , , , , ,

Helyszín

Naplemente t.
Résztvevők száma: 6 / 12

Jelentkezés

Loading gif

Már regisztráltál?

Regisztráció kezelése