Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Gondoskodás munkatársainkról, avagy az odafigyelés kultúrája. Krízis, trauma, homeoffice/karantén? Avagy mit tanulhatunk az elmúlt 1,5 évből?

2021. szeptember 24. @ 13:30 - 15:30

Workshop

Téma:

A COVID felhívta a figyelmet, hogy az emberekkel való törődés kultúrája a legfontosabb megtartó erő és vállalati image emelő. Nem csak munkaerők vagyunk, hanem embertársak, akik keresik az értelmet az életükben. Hogyan kereteződtek át értékek egy vállalkozás, vállalt életében, és ezt hány féle módon tudtuk, tudták megvalósítani a résztvevők a saját környezetükben? Vitaindító után erről beszélgetnénk a résztvevőkkel.

Elvárt eredmény:

Átkeretező gondolkodás a “munkaerőről” és sok ötlet, tudás és tapasztalat cseréje a jövőbeli szervezetek formálása érdekében.

Kiknek szól?

HR-eseknek, cégvezetőknek, szervezetfejlesztőknek.

Programtartó:

Szathmáriné Dr. Balogh Mária

Bemutatkozás:

Szatmáriné dr. Balogh Mária Munka- és szervezet szakpszichológus, a CONVICTUS-CONSULT Szervezetfejlesztő és Vezetési Tanácsadó Kft. ügyvezetője. Szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadóként, személyzetfejlesztőként 28 éve támogatja a cég- és HR vezetőket abban, hogy a problémák és a kihívások azonosításán túl kialakítsák és megvalósítsák fejlesztési koncepciójukat a stratégiaalkotástól és rendszerfejlesztéstől a csoportos beavatkozásokon (pl. tréningek, csoportos alkotó workshopok és coachingok) keresztül az egyéni fejlesztésekig (pl. karriertervezés, vezetői coaching). Bizalmon alapuló hosszú távú kapcsolatok keretében, szervezetre szabott egyedi megoldásokat dolgoz ki együtt a belső vezetőkkel és szakértőkkel: a cég egyéniségére szabott szervezeti, működésbeli és személyzetfejlesztő programokat.

Részletek

Dátum:
2021. szeptember 24.
Időpont:
13:30 - 15:30
Esemény kategóriák:
, , ,
Esemény címkék:
, , , , ,

Helyszín

Naplemente t.
Résztvevők száma: 3 / 20

Jelentkezés

Loading gif

Már regisztráltál?

Regisztráció kezelése