Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Önreflektív job crafting gyakorlat

2021. szeptember 25. @ 10:40 - 12:40

Saját élményű műhely

Téma:

Job crafting módszerének megismertetése és a résztvevők hozzásegítése ahhoz, hogy újraértelmezzék és újraalkossák a munkájukat oly módon, hogy az még értelemtelibb legyen számukra.

Elvárt eredmény:

1. kognitív: a résztvevők megismerik a módszert, szemléletet 2. egyéni változtatási ötletek, tervek születnek 3. “merjünk nagyot álmodni”: HR-esek kedvet kapnak és a saját szervezetükbe is be szeretnék vezetni.

Kiknek szól?

HReseknek, szervezetfejlesztőknek, bárkinek hasznos, aki már dolgozik.

Programtartó:

Szőts-Kováts Klaudia

Bemutatkozás:

Szőts-Kováts Klaudia jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetéstudományi Intézetében egyetemi adjunktus, elkötelezett híve a tanulásnak, fejlődésnek, mind a saját maga mind az ügyfelei esetében. Érdeklődésének a fókuszában a tapasztalati tanulás, a szervezeti és egyéni mentálhigiéné és a munka értelemtelisége (meaningfullness) áll. Több, mint tizenöt éves felsőoktatási és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. HR menedzserként és emberi erőforrás menedzsment tanácsadóként, illetve projektvezetőként is szerzett tapasztalatot nemzetközi és hazai környezetben. Közgazdászként végzett, majd Ph.D. fokozatot szerzett 2013-ban a BCE-n, illetve másoddiplomás tanulmányokat folytatott a SOTE Szervezetfejlesztő és mentálhigiénés képzésén.

Részletek

Dátum:
2021. szeptember 25.
Időpont:
10:40 - 12:40
Esemény kategóriák:
, , , ,
Esemény címkék:
, , , , , ,

Helyszín

Balaton II.
Résztvevők száma: 8 / 25

Jelentkezés

Loading gif

Már regisztráltál?

Regisztráció kezelése