Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tanulságos bukásaink

2021. szeptember 25. @ 10:40 - 12:40

Sajátélményű műhely

Téma:

A korábbi nehézségeket tartalmazó projektek közös elemzése, tanulságok levonása, a korábbi jelentésmező újraértelmezése.

Elvárt eredmény:

Közös élmény arról, hogy lehet jól elemezni egy-egy nem sikerült projektet, hogy valóban tudunk közösen tanulni abból, ami nem sikerült jól.

Kiknek szól?

SZMT tagoknak, akik nem katasztrófa-turistának jönnek, hanem együtt-gondolkodni, merengeni, értelmezési kereteket megkérdőjelezni (magunkban és közösen egymásét is!).

Programtartók:

Esethozó:

Császár Csaba

A programot vezeti:

Szmejkál Szabolcs

Bemutatkozás:

Egyetemista koromban vált nyilvánvalóvá számomra, hogy felelősségből extra adaggal rendelkezem, és ez némi maximalizmussal társulva, elég szorongató kombináció volt az életemben. Rá kellett jönnöm (és ebben sokan segítettek – köszönöm!), hogy személyes fejlődésem érdekében a szabadság felé kell indulnom, ami akkor meglehetősen félelmetesnek tűnt. Azóta mögöttem van több mint húsz év, rengeteg önismereti és képzési óra, több száz vezetett projekt, több ezer megtartott coaching-ülés. Már tapasztalatból tudom, hogy felszabadultság nélkül semmibe sem érdemes belefognom: a fókuszált figyelem, a rendszerben gondolkodás fegyelme, a megtalált belső könnyedség és a nyitottság arra, hogy érzékeljem azt, ami valójában van – ezekre támaszkodom a munkámban. És ezekben támogatom Ügyfeleimet is, hogy megtalálják a jó egyensúlyt a témáikban és megoldási megközelítéseikben, hogy felvegyék felelősségüket és lehetőség szerint elengedjék mindazt, ami visszahúzza őket, hogy megtalálják magukban (és ne bennem!) a változáshoz szükséges energiát, erőt, lendületet.

Részletek

Dátum:
2021. szeptember 25.
Időpont:
10:40 - 12:40
Esemény kategóriák:
, , , ,
Esemény címkék:
, , , , , , ,

Helyszín

Borbás Gyuri t.
Résztvevők száma: 7 / 20

Jelentkezés

Loading gif

Már regisztráltál?

Regisztráció kezelése