Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Visszatérés a melyik normálisba?

2021. szeptember 25. @ 10:40 - 12:40

Workshop

Téma:

Az elmúlt hónapokban tucatnyi beszélgetést folytattunk kollégákkal, ügyfelekkel arról, merre kanyarodik a munka világa manapság: r/evolúciós változásnak vagyunk-e szemtanúi? Kezdve onnan, hogy “mindenki jöjjön vissza dolgozni az irodába”, vagy “3+2-es munkahét lesz”, azon keresztül, hogy “gondoljuk újra vállalatunk munkavállalókkal kapcsolatos alapértékeit”, egészen odáig, hogy “mindenki marad mostantól home office-ban, hiszen 120 %-ot teljesítettünk az elmúlt évben” – a közeljövőben többféle lehetőségben gondolkodhatunk. Csokornyi érv szól az egyik, vagy a másik és a további lehetséges jövő-megoldások mellett és ellen. Mindenesetre a kísérletezők lesznek előnyben… Egy közös gondolkodásra, felfedezésre hívunk titeket, ahol nemzetközi tapasztalatainkat is megosztjuk.

Elvárt eredmény:

Közbölcsesség.

Kiknek szól?

Szervezetfejlesztőknek, trénereknek, ügyfeleknek és mindenkinek, aki munkavállaló ;–)

Programtartók:

Kosztolányi István
Szabó-Jilek Zsolt
ICG

Bemutatkozás:

Szervezetfejlesztő pályámat a Johns Hopkins Egyetem posztgraduális tanácsadói kurzusa elvégzése után kezdtem 1993-ban. Munkám során a szervezeti hatékonyság növelését célzó és az emberhez méltó szervezetekért végzett tanácsadói tevékenység áll a középpontban: vallom, hogy ember az emberrel emberhez méltón tud létezni és dolgozni. Azokban a folyamatokban érzem otthon magamat, ahol mérhető és fenntartható változásokat érünk el az ügyfeleinkkel, partneri viszonyt kialakítva velük – a tanulás maga is egy folyamat, nem csupán termék.
Az ICG Group nemzetközi menedzsmentjének tagjaként cégünk belső tanulási folyamataiért, tanácsadóink képzéséért vagyok felelős. Az SZMT-nek 4 évig elnökségi tagja és aztán 4 évig elnöke voltam, jelenleg a Tréning Kerekasztal Egyesület ügyvezetője vagyok.

Részletek

Dátum:
2021. szeptember 25.
Időpont:
10:40 - 12:40
Esemény kategóriák:
, , , ,
Esemény címkék:
, , , , ,

Helyszín

Balaton I.
Résztvevők száma: 3 / 16

Jelentkezés

Loading gif

Már regisztráltál?

Regisztráció kezelése